Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar’dan Cem Yılmaza destek!

YILMAZ ERDOĞAN VE ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN CEM YILMAZ'A DESTEK!

Oyuncu Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar Mars Cinema Group Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın "Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar" açıklamasına tepki gösterdi.

Yılmaz, “Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış bu hanımefendiyi ben çıkaramadım. Cem'in söylediklerine katılıyor; bu ayarsız, şuursuz yaklaşımı kınıyorum” dedi.

Yapımcılar tarafından boykot edilen Mars Cinema Group’tan gelen “Film çekmezlerse çekeni bulacağız” çıkışı, tartışmayı boyutlandırdı.

Yılmaz Erdoğan’ın ardından Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’ın da filmini vizyondan çekmesi üzerine, Cengiz Semercioğlu, Mars Cinema Group’un Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar ile söyleşi yaptı. Dün yayımlanan söyleşide Acar’ın “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar… Onlar film çekmezse çekeni bulacağız” ifadesi tepki çekti.

Cem Yılmaz, konuya ilişkin olarak kişisel Twitter hesabında “Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabii… İyi çıkarmalar, Cengizi geçiyorum” paylaşımını yaptı. Yılmaz sonrasında konuyla ilgili birkaç paylaşımda daha bulunduktan sonra son sözü sinema seyircisine bıraktı…



Yılmaz Erdoğan da, Cem Yılmaz’ın söz konusu paylaşımını okurlarına “Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış bu hanımefendiyi ben çıkaramadım. Cem’in söylediklerine katılıyor; bu ayarsız, şuursuz yaklaşımı kınıyorum. Cengiz Semercioğlu’nun, mısır patlağı fonundaki ‘dünya tatlısı’ fotoğrafının manasını da hiç çıkaramadığımı ekliyorum” yorumuyla aktardı.
Cem Yılmaz’a bir destek de Şahan Gökbakar’dan geldi. Gökbakar, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda “Kore’den uçağa bindirmişler geliyormuş. Yeni Cem Yılmaz çıkartması. Mısır sever bir hanım ile Cengiz’in boş salonda kova kova mısır yiyip sohbet etmeleri manidar olmuş! Zira bu gidişle yeni Cemler, yeni Yılmazlar çıkana kadar anca boş salonlarda sadece mısır yenip sohbet edilecek gibi duruyor” ifadesini kullandı. 

Yorum Gönder

Yorumlar