Akşener istedi Türkkan istifa etti!

AKŞENER İSTEDİ TÜRKKAN İSTİFA ETTİ!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isteği üzerine görevinden istifa etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de bir şehit yakınına küfrettiği gerekçesiyle tepki gören Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın yerine yeni grup başkanvekili seçimi için Meclis grubunu yarın 14.00'de olağanüstü toplantıya çağırdı.

“AKŞENER’İN TALE Bİ ÜZERİNE”

Bu çağrının hemen ardından Türkkan, grup başkanvekilliği görevinden istifa etti. Türkkan, partisinin TBMM Grup Başkanlığı'na gönderdiği yazıda, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in talebi üzerine İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevimden istifa ediyorum" dedi.


PARTİ GRUBU TOPLANTIYA ÇAĞRILDI

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ise yaptığı yazılı açıklamada, "Grup Başkanvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan tarafından sunulan 6 Kasım 2021 tarihli istifa dilekçesi işleme alınmış ve Grup Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda istifa ile boşalan grup başkanvekilliği seçimi için parti grubumuzun 8 Kasım 2021 Pazartesi günü Saat 14.00'te toplantıya çağrılması kararlaştırılmıştır." ifadelerini kullandı.



GAYE USLUER'DEN AKŞENER'E TEPKİ: SAMİMİ DEĞİLSİN!

Yorum Gönder

Yorumlar