Rozetsizliğe çok meraklıysan bağımsız aday ol Mansur Yavaş!

"ROZETSİZLİĞE ÇOK MERAKLIYSAN BAĞIMSIZ ADAY OL MANSUR YAVAŞ!"

Mansur Yavaş, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Ankara rozetsiz olarak yönetilmelidir" dedi. Ahmet Hakan bu söylemi köşesinde eleştirdi.

Mansur Yavaş, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Ankara rozetsiz olarak yönetilmelidir" dedi. 

Yavaş’ın CHP tabanında ve Parti Meclisi’nde adaylığına sıcak bakılmıyor. Bu durumda CHP Parti Meclisi’nden geçmesi neredeyse imkansız görülüyor. CHP’liler parti tabanından gelen, partinin evladı bir aday görmek istiyorlar. Konuyla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Mansur Yavaş’ın aday olarak gösterilmesi konusunda, "Bizde isim belirleme yetkisi Parti Meclisi’nin. Bu isimler Parti Meclisi’nde değerlendirilecektir ona göre de karar verilecektir.” dedi.

Ahmet Hakan 13 Kasım Salı günü, Hürriyet’te yazdığı köşesinde Mansur Yavaş’ın "Ankara rozetsiz olarak yönetilmelidir" söylemini eleştirdi. Hakan’ın yazısından ilgili bölüm şu şekilde:

“ÖYLE ROZETSİZ OLUNMAZ MANSUR YAVAŞ!

MANSUR Yavaş şöyle buyurmuş:

“Ankara rozetsiz yönetilmeli.”

Şair burada “CHP ile İYİ Parti anlaşsın, ben bu iki partinin adayı olayım, böylece Ankara’yı kazanayım” demek istiyor. Rozetsizlikten kastı bu Mansur Bey’in...

İki partinin manevi rozetini takınca rozetsiz kalacağını sanan Mansur Bey’e biri, “Rozetsizliğe çok meraklıysan bağımsız aday ol” desin.”

Yorum Gönder

Yorumlar