Mehmet Ali Erbilin durumuyla ilgili son açıklama...

MEHMET ALİ ERBİL'İN DURUMUYLA İLGİLİ SON AÇIKLAMA...

Uzun bir süredir yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ciddiyetini korurken, bir köşe yazarının iddiası ünlü şovmenin kızı ve ablasını çileden çıkardı.

Sezgin Erbil, söz konusu iddiaya sosyal medya hesabından ateş püskürdü, Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil de Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında son durumu açıkladı.

Bir köşe yazarının, Mehmet Ali Erbil'in 3 gün önce bir yakınıyla telefon görüşmesi yaptığını iddia etmesinin ardından Sezin Erbil, Instagram hesabı üzerinden sert bir açıklama yaptı. Sezin Erbil, "Bana bunları yazdırdınız ya çok ayıp." dedi.

Yeğeni Sezin Erbil’in paylaşımı ardından Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil de Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yaptı. Gazetecinin iddialarına yalanlayan Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil’in son durumuyla ilgili de bilgilendirmede bulundu: 

Bir gazeteci tarafından bir post paylaşılmış. Güya bizim bir aile dostumuz, abim hastaneye yattıktan 3 gün sonra abimle konuşmuş. Ama böyle bir şey yok. Durum, size aktardığımdan daha ciddi. Durum kötü, beklemedeyiz. Her gün iyi bir haber bekliyoruz" diyerek Mehmet Ali Erbil'in durumunun ciddiyetinden bahsetti.

Yorum Gönder

Yorumlar