İnce yayın sansürü yapan TV kanallarına: Gerekeni yapacağım

İNCE YAYIN SANSÜRÜ YAPAN TV KANALLARINA: GEREKENİ YAPACAĞIM

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bazı TV kanallarının muhalif isimlerin konuşmalarını yayını keserek vermesi ve bazı mitinglerin tamamını yayınlamamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘Tavırları değişmezse gerekeni yapacağım’

TV kanallarının tavrı değişmediği sürece önlerinde miting yapacağını söyleyen İnce, “Biraz daha zaman geçsin. Birkaç miting daha yapalım.. Tavırları değişmez ise gerekeni yapacağım” dedi.

Best FM’den Ufuk Karcı’ya konuşan Muharrem İnce,  “Muhalefetin adaylarını ve Erdoğan’ı ziyaret ettim. Seçimin ikinci tura kalması halinde, aday kim olursa olsun desteklerim. Partimin kanaati ne yönde olursa, ona uyarım. İkinci turda kim yarışırsa, desteklerim” ifadesini kullandı.

”Partimi zora sokacak bir şey yapmam”

11’inci cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığı ile ilgili tartışmalara değinen İnce, “Gül’ün ortak aday olarak belirlenmiş olsaydı, aday olur muydunuz ?” sorusuna, “Ben, partimi zora sokacak bir şey yapmam. Ben, o partinin gelenekleri ile büyüdüm. Ben partimizde iddiamı ortaya koydum. 110 Milletvekilinin oybirliği ile aday gösterildim. Ancak, alınan herhangi bir karara da aykırı hareket etmem” cevabını verdi.

Yorum Gönder

Yorumlar