FAİK ÖZTRAK: MANSUR YAVAŞ'IN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN MESAJ VERMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM

Öztrak, Yavaş’ın isim vermeden Seyit Torun’a cevap niteliğinde sosyal medyada paylaştığı Türk Bayrağı rozetiyle ilgili sorulan soruyu yanıtladı.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Yavaş’ın ‘rozetsiz aday olmak istiyorum’ açıklamasına yanıt olarak; “Adayımız partimizin rozetini takmak zorunda” demişti.  

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK Toplantısının gündemini kamuoyu ile paylaşmak üzere CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, Yavaş’ın isim vermeden Seyit Torun’a cevap niteliğinde sosyal medyada paylaştığı Türk Bayrağı rozetiyle ilgili sorulan soruyu şu şekilde yanıtladı:

Baştan itibaren bir şeyi burada söylemeye çalışıyorum. Bir müzakere sürecini yürütüyoruz. Açık söyleyeyim; meseleyi koltuklarının bekası meselesi olarak görenlerin karşısında, bu ülkenin birlik, beraberliğinin ve demokrasinin bekası için mücadele ediyoruz. O nedenle de ben bu müzakereler sürerken tarafların sosyal medya üzerinden birbirlerine mesaj göndermelerini çok doğru bulmuyorum.


Yorum Gönder

Yorumlar