Ali Koç hesap sordu: Bu nasıl futbol böyle

ALİ KOÇ HESAP SORDU: BU NASIL FUTBOL BÖYLE

Ali Koç, Sivasspor maçının ilk yarısında sportif direktör Comolli’yi yanına çağırdı, eliyle sahadaki oyunu gösterdi.

Spor Toto Süper Lig ’in 9. haftasında Sivasspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalarak kötü gidişatını sürdüren Fenerbahçe ’de moraller bozuk.

Cumhuriyet'ten Hilmi Türkay'ın haberine göre, Ligde topladığı 9 puanla 15. sırada yer alan Sarı-Lacivertlilerde başkan Ali Koç, takımın Sivas maçının ilk yarısında ortaya koyduğu etkisiz oyun sonrası öfkelendi. Sportif Direktör Comolli’yi yanına çağıran Koç, Fransıza sinirli bir şekilde eliyle sahayı gösterdikten sonra “Bu nasıl futbol böyle” diye sordu. Comolli, Koç’a bir şey söylemeden yanından ayrıldı.

Oğlu Kerim Rahmi Koç’la birlikte maçı izleyen Ali Koç’un hem Comolli hem de teknik direktör Cocu için karar aşamasında olduğu söyleniyor. Başkan Ali Koç’un maçın ilkyarısının sonunda protokol tribününden kalkıp Sportif Direktör Comolli’yle görüşmesinin sorulması üzerine Cocu, “Ne konuştular, bunu bilmiyorum. Maçın genel gidişatı ve içerisinde bulunduğumuz durumla ilgili olabilir. Bireysel olarak bir oyuncuyla ilgili bir şeyler söylemiş olabilir ama bana bir mesaj gelmedi. Ben bu takımın teknik direktörü olarak işimi yapmakla yükümlüyüm” yanıtını verdi. 

9 maçta 6 gol!

F.Bahçe’de kötü gidişat ne zaman son bulacak, merak konusu. Haftalardır süre gelen kötü futbol, Sivas deplasmanında da devam etti. 9 maç, 9 puan... Ligde Beşiktaş, G.Saray tek santrforla mücadele ederken F.Bahçe’nin bu bölgesinde 3-4 oyuncusu var. Ancak bir işe yaramıyorlar. Sarı-Lacivertliler, 9 maçta 6 gol atmış (Bursa ve Kayseri’ye 2’şer, Beşiktaş’a ve Konya’ya 1’er gol). Kasımpaşa’nın 22, G.Saray ve Trabzon’un 17, Beşiktaş’ın 15 golü var. Gol atamıyorsun, oyunu forse edemiyorsun, pozisyona giremiyorsun, takımın lideri yok. Kadro kalitesi vasat. Nasıl olacak bu işler? Koskoca F.bahçe’nin düştüğü hale bakın. Cocu’ya ‘git’ diyoruz. Haklıyız. Ancak Cocu giderken bazı futbolcular da Hollandalıyla birlikte gitmeli. Şimdi sırada perşembe günü itibarıyla Anderlecht (D), MKE A.Gücü ve G.Saray (D) maçları var.

Ekici 3 hafta yok

F.Bahçe’de Mehmet Ekici şoku yaşanıyor. Sivasspor maçında oyuna girdikten 16 dakika sonra sakatlanarak çıkan Ekici, 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Ulusal futbolcunun sağ arka adalesinde yırtık olduğu tespit edildi.

Yorum Gönder

Yorumlar