Fazıl Saydan Hakan Hatipoğluna: Siz ne iş yapıyorsunuz?

FAZIL SAY'DAN HAKAN HATİPOĞLU'NA: SİZ NE İŞ YAPIYORSUNUZ?

Piyanist Fazıl Say, Instagram sayfasındaki takipçilerinin azaldığını, bunun da paylaştığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu söyledi.

Var Mısın Yok Musun ve Survivior yarışmalarıyla tanınan Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say'ın paylaşımın altına "Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı. Şaka gibi" yazdı.

Fazıl Say ise o yoruma şöyle cevap verdi:

Son bir hafta içinde Instagram hesabından 150 başyapıt fotoğrafı paylaşan Piyanist Fazıl Say, 2 bin takipçisini kaybedince şaşkınlığını sosyal medya hesabından dile getirdi. Fazıl Say, Instagram sayfasında şu mesajı yayınladı:

"Sosyal medyaya girdiğimiz 2006 yılından bu yana ilk kez takipçi sayımın azaldığını gördüm. Sebebi son 7-8 gün içinde resim sanatının 150 başyapıtını sayfamda paylaşmış olmam. 609 bin kişi 607 bine düştü 3 günde. Benim için sorun değil. Sanatımı, ve ilgilendiğim sanatları paylaştığım için değil demek başka bir sebepten takip ederlermiş, 'fazla resim' onlara aykırı gelmiş; varsın öyle olsun. Resim sanatının Türkiye’de işi zormuş. Bu zorluklar tanıdık geldi."

Siz ne iş yapıyorsunuz?'

Fazıl Say'ın bu mesajının altına 'Var mısın yok musun' yarışması ile ünlenip, Survivor ile şöhretini pekiştiren Hakan Hatipoğlu "Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı... Şaka gibi" notunu düştü. Fazıl Say ise Hakan'a "Siz ne işle uğraşıyorsunuz?" diye sordu.

Sosyal medyada olay olan bu yazışmanın ardından kullanıcılar "Survivor Hakan'ı nasıl tanımazsın", "Fazıl Abi ayıp ettin" yorumlarını yaptı. Kısa bir süre sonra Hakan Hatipoğlu yazdığını sildi.


Yorum Gönder

Yorumlar