Ekrem İmamoğlundan Erdoğan görüşmesi sonrası ilk açıklama

EKREM İMAMOĞLU'NDAN ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ SONRASI İLK AÇIKLAMA

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan ile gerçekleşen görüşme sonrası açıklama yaptı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan ile gerçekleşen görüşme sonrası açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Çok güzel bir sohbet oldu, İstanbul'la ilgili tecrübelerini, önerilerini dinlediğimiz bir görüşme oldu.

Çok kıymetli anektodları vardı kendisini, faydalı güzel bir görüşme oldu tekrar kendisine teşekkür ediyorum.

"DİKEY YAPILAŞMA KONUSUNDA FİKİR BİRLİĞİNE VARDIK"

Özellikle bizim de kendi çalışmalarımızda olan kendilerine bu anlamdaki kaygılarımızı sorduğumuz dikey yapılaşma konusunda İstanbul'un bir dönüşüme muhtaç olduğu konusunda fikir birliğine vardık.

Göreve ilk başladığı yıllardaki, sadece hizmeti değil, o dönemdeki kendi dönemleriyle ilgili ilgi alaka, vatandaşla ilgili iletişim kurmadaki başarılarından bahsettiler. ben de bunu teyit ettim, o dönem istanbulda yaşayan birisi olarak o dönemin şahidiyim.

İyi diyaloglar mutlaka iz bırakır, bunu beyan ettim kendilerine.

Ben de herkese eşit mesafede durarak hizmet götürmeyi felsefe edindiğimi belirttim.

Somut projelerden ziyade seçimin adil, seviyeli bir ortamda geçmesi konusunda karşılıklı sohbetlerimiz oldu. Sayın Meclis Başkanımızla görüşmelerimizi, sohbetlerimizi, bunun da böyle devam etmesi konusunda dileklerimizi ilettik.

ERDOĞAN'IN OYUNU İSTEDİ

İhtiyaç duyulursa zaman içerisinde projemiz varsa anlatacağımız, anlatmaktan çekinmeyiz aksine zevk duyarız. İstanbul için üreteceğimiz ne varsa herkes tarafından bilinsin isteriz. Açıkçası oyunu da istedim. Bana göre en önemli anekdot, ben oyunu istedim bana sadece gülümsedi.

Sayın Meclis Başkanımızın takdiri, yasal konular var, anayasanın maddeleri var, işin o yönünü ben bilemem. Tek telkinim şu olabilir, sayın Meclis Başkanı İstanbul sokaklarında zorlanabilir. Kalabalık bir heyetle gezmek zorunda kalabilir. Benim tavsiyem aday olarak gezmesidir, ben öyle geziyorum, tek başıma da geziyorum daha kolay diyalog kuruyorum. kendisine de tavsiye ederim.

HEYKEL TARTIŞMASI

Fırsat bulursam kendilerine bu konuyu izah etmek istediğimi beyan etmiştim, kendisine izah ettim. bu tür konuların siyasi ortam gereği konuşulabileceğini, bilgi sahibi olmasını istediğimi ilettim, kendilerine izahta bulundum sanıyorum yeterli bilgiye sahip oldular.

DENİZ BAYKAL'I ZİYARET EDECEK

Sayın Deniz Baykal'ı da ziyaret edeceğim, sayın Genel Başkanımı da ziyaret edeceğim. sonrasında hızlıca İstanbul'a döneceğiz.

Yorum Gönder

Yorumlar