CHPliler Nevşehirde buluştu

CHP'LİLER NEVŞEHİR'DE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Örgütü tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma yemeğine 800’den fazla partili katıldı.

Nevşehir Üçhisar’da düzenlenen geceye Parti genel sekreteri Akif Hamzaçebi, Parti Meclisi üyeleri Hakkı Süha Okay ve Yıldırım Kaya, Genel Başkan Başdanışmanları Cengiz Topel Yıldırım ve Veli Özdemir ile Bölge milletvekilleri ve İl Başkanları katıldı.

Geniş bir katılımın yaşandığı gecede İl Başkanı Kamil Gülmez, katılan tüm partilere teşekkür etti. Ülkenin zor bir süreçte geçtiğini söyleyen Kamil Gülmez, 2019 seçimlerinde başta Nevşehir olmak üzere Orta Anadolu’dan CHP’yi iktidara taşıyacaklarını söyledi.

Yoğun programı nedeni ile geceye katılamayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, gönderdiği mesajla partililere seslendi.

Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Kılıçdaroğlu ““CHP Nevşehir İl Örgütü ile düzenlediğiniz dayanışma yemeğine tüm partililerimizi içtenlikle selamlıyorum. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, değerli yol arkadaşlarım,

Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz, hepimize büyük görevler düşüyor. CHP olarak biz, bu ülkeyi çağdaş uygarlığa taşıyacak düzeni kurmak için yola çıktık. Sizlerin özverisi, katkısı, desteği ve geceli gündüzlü çalışmasıyla Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle örgütümüze olan inancımı tekrarlıyor, etkinliğe katılan tüm Cumhuriyet Halk Partililere ve konuklara en iyi dileklerle sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” dedi.

Genel Sekreter Akif Hamzeçebi ve Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay’ın partililere seslendiği gece, Neşet Ertaş türküleri ile sona erdi.


Yorum Gönder

Yorumlar