Borusan Otomotiv’den ek ÖTV indirimi!

BORUSAN OTOMOTİV’DEN EK ÖTV İNDİRİMİ!

Borusan Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu BMW ve MINI otomobillerinin ÖTV indirimi kapsamına giren modelleri için yıl sonuna kadar sürecek özel fiyatlar ve aiz avantajı sunuyor.

BMW 1 Serisi otomobiller 149.000 TL'den başlayan fiyatlar ve kredili alımlarda 60.000 TL için 18 ay % 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Bunun yanında ÖTV indirimine tabi olmayan BMW 3 Serisi ve BMW 4 Serisi modellerinde de %15 ÖTV avantajı Borusan Otomotiv desteğiyle sunuluyor.

BMW 3 SERİSİ 4 SERİSİ'NE BORUSAN DOPİNGİ!

Borusan Otomotiv, ÖTV indirimi kapsamına girmeyen 3 ve 4 Serisi için Kasım ayına özel indirim sunuyor. “ÖTV Avantajı Bizden” indirimiyle 3 ve 4 Serileri %15 ÖTV avantajlı fiyatlarla satın alınabiliyor. 2 litre dizel motorlu 320d ise bu indirimden faydalanabiliyor!

MINI'DE % 15 ÖTV AVANTAJINA EK, TAKAS DESTEĞİ VE SIFIR FAİZ FIRSATI

ÖTV indirimi kapsamında yer alan MINI 5 Kapı, Kasım ayına özel 136.500 TL'den başlayan fiyatlarla 40.000 TL kredi kullanımında 12 ay %0 faiz avantajı ile sunuluyor. Ayrıca MINI Countryman, Cabrio ve Clubman modelleri de ÖTV indirimi kapsamında çok cazip fiyatlarla tercih edilebiliyor. Ek olarak tüm MINI modelleri anahtar teslimde 3.000 TL'ye kadar takas desteğiyle sunuluyor.

Yorum Gönder

Yorumlar